POS materijali

Veliki izbor prezentacijskih sistema

Iz široke palete naših proizvoda izdvajamo proizvodnju i prodaju LED displeja, pleksiglas proizvode, reklamne table, kao i profile za svetleće reklame i toteme..

U svrhu olakšanja u snalaženju i orjentaciji kupaca, posebno se ističe potreba pravilnog i jasnog označavanja. Poseban akcenat pridajemo upotrebi najkvalitetnijih materijala i rasvjete, kako u serijskoj, tako i u proizvodnji unikata po želji kupaca.

Sklopivi “A” panoi

A – Sklopivi panoi su idealno rješenje za isticanje Vaše ponude na kolniku, ispred prodajnog prostora, ugostiteljskog objekta ili slično. Takve panoe izrađujemo od aluminijske konstrukcije sa klik-klak nosačima vizuala za laku izmjenu. Planirani vizuali su formata B1 ili B2 , svijetleći ili nesvjetleći. Moguća je i izrada panoa vanstandardnih dimenzija, kao i panoa za kučno pisanje (kao table)

Stropne oznake

Označivači i reklamni pločasti viseći panoi pogodni za reklamiranje proizvoda u trgovačkim centrima i ostalim prodajnim prostorima.

Roll up & pop up displeji

U mogučnosti smo Vam ponuditi kvalitetne prezentacijske sustave, takozvani pingvin vizual / display (rollup) kao i wall pop up xxl vizual.

Roll up dolazi u standardnim dimenzijama visine od 2m, širine 85cm, 100cm, 120cm, 150cm, 200cm i 250cm.